Middag

Asiatiske kyllingkjøttkaker

1 Mins read

Kjøttkaker er, og vil alltid være, en av de store middagsfavorittene. Om det er fordi det er så utrolig lettvint å lage eller om det er fordi det bidrar til en herlig stillhet rundt matbordet, eller en kombinasjon er ikke godt å si.

Disse asiatiske kyllingkjøttkakene var noe av det første jeg serverte til den eldste sønnen min, da jeg skulle introdusere han for litt flere smaker. Kyllingkjøttkakene gikk ned på høykant, og har vært en eneste stor hit siden. Restene kan enten fryses ned eller tas med i matpakka dagen etter, hvis det er noe igjen da!


Kyllingkjøttkaker

Ingredienser:

 • 1 pk kyllingkjøttdeig
 • 1/2 løk
 • 1/4 chili
 • 1-2 ss ingefær, fersk
 • 3 hvitløksfedd
 • 2 ts spisskummen
 • 3 ts garam masala
 • 1/2 ts salt
 • 1/4 ts pepper
 • Ca. 100 g strøkavring

Slik gjør du det:

 1. Finhakk løk, chili, hvitløk og ingefær.
 2. Ha alle ingrediensene, bortsett fra strøkavringen, i en bolle. Kna det godt sammen slik at både grønnsaker og krydder får fordelt seg godt i kyllingkjøttdeigen.
 3. Form kjøttkaker ut av deigen. Jeg pleier å bruke en spiseskje dyppet i lunket vann til å lage kuler som jeg presser forsiktig ned i håndflaten til jeg har en kjøttkake. Deretter vender jeg den to ganger på en tallerken med strøkavring.
 4. Stek på medium varme med litt olje eller smør (jeg foretrekker smør for en bedre stekeskorpe).
 5. Server alene eller med ris, grønnsaker og saus til!
You may also like
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f76ea2cf2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kyllingboller i sesamsaus

1 Mins read
Prøv deg på disse smakfulle kyllingkjøttbollene servert sammen en søt og god saus. Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f76ea428d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Saftig Kylling i sursøt saus

1 Mins read
Lag denne saftige take away favoritten selv hjemme! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f76ea572a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: