Ukemeny

Ukemeny for Uke 4

1 Mins read

Denne uken byr på mange gode smaker! En fin blanding av raske middager og middager som virkelig har noe å tilby. Flere av oppskriftene er også utrolig fine å lage ekstra av for å fryse ned til senere anledninger.

MANDAG – ASIATISKE KYLLINGKJØTTKAKER

Bytt ut kjøttkaker i brun saus med disse kyllingkjøttkakene som er stappfulle av gode smaker! Er du heldig å ha flere til overs etter middag er disse helt nydelig til lunsj eller kan fint fryses.

TIRSDAG- ENKEL SATAYGRYTE

Denne enkle sataygryta blir fort en hverdagsfavoritt! Perfekt på smak, tar ikke så lang tid og svært barnevennlig.

ONSDAG- BLOMKÅLSUPPE

En varmende suppe i vinterværet passer bra. Denne blomkålsuppa er helt nydelig servert med sprø krutonger og sprøtt bacon.

TORSDAG – MEKSIKANSK RIS MED KJØTTBOLLER

Ris med gode meksikanske smaker servert med digge kjøttboller står på menyen denne uka! Kanskje ikke den mest tidvennlige oppskriften, men dette gjør den virkelig opp for seg med smaken!

FREDAG – KREMET KJØTTDEIGGRYTE

Kremet kjøttdeiggryte er nok en av barnas favorittgryter. Den er mild på smak, enkel og lage og har gode ingredienser som barna er godt kjent med.

LØRDAG – BBQ ENCHILADAS

Server denne helgefavoritten som er en god blanding av den kjente meksikanske enchiladasen blandet med de klassiske smakene i BBQ. Dette er skikkelig helgekos!

SØNDAG – KREMET PASTA MED LOBNOBS

Denne pastaoppskriften er farlig god! Den setter virkelig en god avslutning på uka med en fest av smaker!

UKENS BAKST – OREOSNURRER

Lag denne varianten av kanelsnurrene med en skikkelig digg oreokrem!

UKENS EKSTRA – PØLSEBRØD

Fyll opp fryseren med disse hjemmelagde pølsebrødene og gjør deg klar til vinterferien. Disse er utrolig gode å ha med på turen!

You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a68dadd496', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a68dadecd6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a68dae0162', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: