Middag

Langtidsstekt Høyrygg / Pulled høyrygg

1 Mins read

Pulled Pork har blitt mer og mer populært de siste årene. Det er ikke så veldig rart når det smaker så digg! Det er heller ikke så langt unna den kjære og kjente fredagstacoen, så alle kan lage seg sin egen favoritt!

Denne gangen har jeg prøvd å gå vekk fra pulled pork ved å teste ut en ny type kjøttsort, nemlig høyrygg av storfe. Høyrygg både med og uten bein kan brukes du må bare huske å beregne nok kjøtt i forhold til vekten med bein. Server med dine tilbehør-favoritter og test ut en ny variant av pulled pork og fredagstacoen!


Pulled Høyrygg

Ingredienser:

 • 500 g høyrygg av storfe uten bein
 • ½ løk
 • 1 vårløk
 • 1 søt paprika
 • 3 hvitløksfedd
 • 2 dl vann
 • 1 ts koriander
 • 2 ts spisskummen
 • 1 ts havsalt
 • 1 ts paprikapulver
 • 1 ts hvitløkspulver
 • 2 ts oregano
 • 1 ts cayennepepper
 • 1-2 ss olje
 • Valgfritt taco-tilbehør

Slik gjør du det:

 1. Bland alle krydderne sammen i en liten bolle.
 2. Gjør klar en ildfastform eller jerngryte. Ha litt olje i bunnen.
 3. Sett ovnen på 250 grader.
 4. Ha litt olje på høyryggen og gni inn krydderblandingen. Plasser den midt i den ildfasteformen. Sett den midt i ovnen i ca. 10 minutter slik at den blir brunet.
 5. Ta den ildfasteformen ut av ovnen igjen. Ha oppi vårløk, løk, hvitløk og søt paprika, alt grovhakket.
 6. Hell så i 2 dl vann og ha over lokk eller aluminiumsfolie. Skru ned varmen til 120 grader og sett formen tilbake i ovnen.
 7. La den stå i 6-8 timer.
 8. Ta ut kjøttet av formen og ha den over i en serveringsbolle. Bruk to gafler til å dra kjøttet fra hverandre. Sett serveringsbollen på bordet sammen med alt det tilbehøret du måtte ønske.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138cf3df08b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138cf3e068a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138cf3e1ba6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: