Middag

Baconsurret kyllingfilet med ost

1 Mins read

Her kommer en enkel oppskrift på en skikkelig saftig kylling surret inn i deilig bacon og fylt med smeltet cheddar. Det er lite som beskriver denne retten mer enn SUPERDIGG!


Kylling med cheddar i bacon

Ingredienser:

 • 4 kyllingfilet
 • 10-12 skiver bacon
 • 4 skiver cheddar
 • 1 pose rotgrønnsaker (eller annen type frosne grønnsaker)
 • Salt
 • Pepper

Potetroser:

 • 2 store poteter
 • 4 baconskiver
 • Grillspyd eller tannpirker
 • Salt
 • Pepper

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Ha rotgrønnsakene i en ildfast form. Sett den ildfaste formen inn i ovnen mens den varmer seg opp og du gjør klart det andre.
 3. Snitt forsiktig opp kyllingfileten halvveis igjennom med en skarp kniv. Legg cheddarost inni kyllingen.
 4. Legg to-tre baconbiter ved siden av hverandre på en fjøl. Legg kyllingfileten forsiktig på ene enden av disse baconbitene, og rull kyllingfileten forsiktig inn i baconet. Gjenta med de andre kyllingfiletene.
 5. Bruk en ostehøvel eller lignende til å skjære opp potetene i tynne skiver.
 6.  Legg en baconskive på en skjærefjøl. Plasser potetskivene tett på baconskiva. Ta tak i enden hvor du startet å legge potetskiver og rull forsiktig. Spidd potetrosa med et grillspyd e.l. for at det skal holde formen. Ha de over på et muffinsbrett. Gjenta til du har nok potetroser.
 7. Ta ut den ildfaste formen. Legg kyllingfiletene over rotgrønnsakene.
 8. Sett potetrosene og kyllingen midt i ovnen i ca. 30 minutter. For å få sprøere bacon over hele kan det være lurt å snu kyllingfileten midt i steketiden.
 9. Ta ut maten etter det er ferdig stekt og la det avkjøle seg et par minutter.
 10. Server!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651395c88d0c6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651395c88f1d2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651395c890f83', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: