MiddagSupper

Potetsuppe med bacon

1 Mins read

Po-tay-toes! Boil em, mash em, stick em in a stew.” – Samwise Gamgee.

Dette er mitt yndlingssitatet, jeg bare elsker det! Og det passer helt perfekt til denne middagsretten: nemlig potetsuppe!

Potetsuppe er en veldig enkel suppe som det er lett å kombinere med andre ting da den egentlig ikke har så kraftig smak selv. Det tok en god stund før jeg våget meg på å lage potetsuppe da jeg synes det hørtes dødskjedelig ut, men vet dere hva? Det er jo dødsgodt! Særlig med skikkelig sprøstekte baconbiter til og et godt brød!


Potetsuppe med bacon

Ingredienser:

 • 8-10 poteter
 • 1 vårløk
 • 1 løk
 • 1 hvitløksfedd
 • 1 ts sennep
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • 2 dl fløte
 • 250 g bacon

Slik gjør du det:

 1. Grovhakk poteter med skall, vårløk og løk. Ha alt oppi en kjele med vann. Kok det sammen med hvitløksfeddet til potetene er møre.
 2. Hell krafta/vannet over i et desilitermål eller en bolle og ta ut alt utenom potetene.
 3. Kutt opp baconet i biter. Stek det sprøtt i stekepanne.
 4. Ha fløte, salt og pepper i kjelen sammen med potetene. Bruk en stavmikser til å gjøre suppa jevn. Spe på med krafta etter hvert til du får ønsket tykkelse på suppa.
 5. Ha suppa over i skåler og dryss over litt bacon.
 6. Server!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6faa3e408', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6faa3f7e5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6faa409f8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: