Middag

Piri Piri Kylling

1 Mins read

Piri Piri Chili er en liten chilisort som dyrkes i Afrika. Dette er en ganske så sterk chili, men som i små mengder er med å gi en sterk, god piff til maten. Blandet med andre krydre kan dette krydret også være med å gi eksotiske smaker, men i denne oppskriften skal vi bruke krydret kun med litt salt og pepper. Retten passer godt til dager hvor man kan sette av en times tid til matlaging og kan godt serveres med en egen saus hvis man ønsker det.


Piri Piri Kylling

Ingredienser:

 • 1 hel kylling
 • 1-2 ts malt/knust piri piri krydder
 • ½ ts salt
 • ½ ts pepper
 • 1 ss olje
 • 1 søtpotet
 • 4 maiskolber

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Klipp opp kyllingen og spre den utover et stekebrett.
 3. Bland krydder i en liten skål. Ha oljen over kyllingen og masser inn krydret.
 4. Vask, skrell og kutt opp søtpoteten i biter. Del opp maiskolbene.
 5. Legg søtpoteten og maiskolbene rundt om på stekebrettet.
 6. Sett midt i ovnen i ca. 45 minutter.
 7. Sjekk med et steketermometer at kyllingen er gjennomstekt før du tar den ut og lar den avkjøle seg i et par minutter.
 8. Server!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e6495d794', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e6495eab7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e6495fc31', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: