BakstFrokostLunsj

Knekkebrød

1 Mins read

Et knasende godt knekkebrød med mye god smak er noe av det beste jeg vet om morgningen. Det er ikke alltid jeg orker tanken på å lage noe særlig stor frokost eller orker å spise noe tungt, og da passer disse knekkebrødene perfekt. Jeg synes disse smaker ekstra godt med tubeost og urter eller med avokadoskiver og litt salt og pepper på. NAM!

Disse knekkebrødene holder også en god stund i en boks som er lufttett og kan derfor være gode vert- og vertinnegaver eller julegaver.


Knekkebrød

Ingredienser:

 • 100 g solsikkefrø
 • 60 g sesamfrø
 • 60 g linfrø
 • 60 g havregryn
 • 100 g rugmel
 • 60 g gresskarkjerner
 • 2 ts salt
 • 1 dl vann
 • 4 ss olje
 • 1 ss honning

Slik gjør du det:

 1. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt.
 2. Kle et stekebrett med stekepapir og ha knekkebrødblanding i en liten haug på midten av brettet.
 3. Legg et nytt stekepapir over denne haugen og bruk ei kjevle eller hendene til å presse blandingen utover slik at den fyller hele stekebrettet.
 4. Forvarm ovnen på 180 grader.
 5. Sett stekebrettet på midterste rille og la det steke i ca. 15 minutter.
 6. La det avkjøle seg litt før du deler det opp i passe store knekkebrød (jeg bruker et pizzahjul til dette).
 7. Avkjøl helt på rist eller på stekebrettet.
 8. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d8e12081a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d8e12203e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d8e12344b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: