Ukemeny – Uke 12

735

Da var den siste hele uka før påskeferien er over oss her! Det er nok ikke bare jeg som gleder meg til litt fri kan jeg tenke meg. Det ser dessverre ut som det blir en ganske lik påske som det var i fjor. En påske med lite feiring, familie og venner. Men påske skal det nok bli uansett og vi får gjøre det beste ut av det!

Men før vi kommer så langt at vi kan ta oss en uke velfortjent ferie så må vi få i oss litt middag denne uka!


Mandag – Pasta Aglio e olio

Tirsdag – Suppe m/ kylling og ris

Onsdag – Søt ovnsbakt kylling

Torsdag – Lasagnesuppe

Fredag –Grove Pannekaker

Lørdag – Empanadas

Søndag – Biff Stroganoff

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Lakrismuffins

Ukens ekstra – Focaccine

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 782kr. Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: