Kaker og Dessert

Mangopudding med kokos

1 Mins read

Frukt er noe av det friskeste og sunneste man kan servere til dessert. Mango er intet unntak. Denne mangopuddingen er en frisk og mektig dessert med gode smaker. Jeg har i denne desserten valgt å bruke kokosmelk slik man ofte gjør i asiatiske land, altså hvor denne desserten er hentet fra. Men har du ikke kokosmelk går det fint an å erstatte denne med vanlig fløte!


Mangopudding med kokos

Ingredienser:

 • 1-2 mango (se an størrelsen og hvor mye fruktkjøtt du får)
 • 4 ss sitronsaft
 • 50 g sukker
 • 3 dl kokosmelk
 • 5 eggeplommer
 • Kokosstrøssel (kan sløyfes)
 • Bær til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Skrell mangoen og skjær den opp i grove biter.
 2. Ha mangoen i en food processor og kjør den til det er en purè.
 3. Varm opp kokosmelk og sukker. Pass på at alt sukkeret er smeltet før du har det sammen med sitronsaft sammen med mangopureen.
 4. Sett ovnen på 110 grader.
 5. Ha puddingblandingen over i ildfaste form(er). Sett de midt i ovnen til puddingen gar stivnet. Tiden på det avgjøres av hva du har puttet puddingen i og hvor tykk den er. Creme brulee formene jeg brukte gjorde at det tok 30-40 minutter før den ble fast.
 6. Avkjøl puddingen.
 7. Pynt med kokosstrøssel og friske bær.
 8. Server!
You may also like
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d08b3e483', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Yoghurt Panna Cotta

1 Mins read
Lag denne litt sunnere desserten! Den smaker utrolig godt og er så enkel å lage. Pynt den med masse deilig, friske bær… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d08b40945', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kanelboller med kremost

1 Mins read
Kanelboller er noe av den beste gjærbaksten som finnes! Men har du noen gang prøvd disse godbitene i langpanne dekket med deilig,… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d08b4437e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: