BakstLunsj

Tacosnurrer

1 Mins read

Tacosnurrer er et perfekt alternativ til brødskiver i nistepakka. Den skikkelig digge tacosmaken og den deilige oreganosmaken i pizzadeigen gjør denne til en sikker vinner hos både store og små.

Denne oppskriften pleier jeg å doble slik at jeg lager i to omganger. De er nemlig helt perfekte å fryse ned! Da har man til neste gang man er fysen på noe godt til lunsj.

Tacosnurrer kan du også servere til middag med en deilig salat og noe rømmedressing eller salsa til!


Tacosnurrer

Ingredienser:

 • 4,5 dl vann
 • ½ pk tørrgjær
 • 3 ss olje
 • 400 g mel
 • 350 g mel med fullkorn (eller annen grov mel type)
 • 3 ts oregano

Saus og topping:

 • 2-300 g tacokjøttdeig
 • 2-300 g revet ost
 • 2 bokser hakkede tomater
 • 1-2 sjalottløk
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 ss sukker
 • 3 ts oregano
 • 1 håndfull nachochips
 • 1/3 chili (kan sløyfes)
 • 3 ss salsasaus (kan sløyfes)
 • ½ ts salt
 • ½ ts pepper

Slik gjør du det:

 1. Ha gjæren i en bakebolle, bland det godt sammen med lunkent vann.
 2. Tilsett mel, salt og oregano. Ha til slutt oppi oljen.
 3. Elt deigen godt i noen minutter til du har en jevn og god deig å jobbe med.
 4. Sett til heving under et vått kjøkkenhåndkle til den har dobbel størrelse (ca. 1,5-2 timer).
 5. Kok sausen mens deigen hever. Finhakk, sjalottløk, chili og hvitløk. Fres dette i en kjele med litt olje. Hell de hakkede tomatene i en sil for å få ut noe av væsken. Tilsett resten av ingrediensene etter et par minutter og smak til med sukker, salt og pepper. La den småkoke i ca. 15 min. Kjør sausen i en blender eller stavmikser hvis du ønsker en jevnere saus. Sett til side.
 6. Ha deigen ut på en melet overflate og kjevle den ut til et rektangel. Smør på sausen, dryss over tacokjøttet, knust nachochips og ost. Rull den sammen som en rullekake.
 7. Bruk en kniv til å dele opp i passe store snurrer og legg snurrene på stekebrett kledd med bakepapir.
 8. Etterhev i 30-60 minutter.
 9. Forvarm ovnen til 225 grader.
 10. Stek snurrene et brett av gangen midt i ovnen i 10 minutter.
 11. Avkjøl.
 12. Server og nyt!
You may also like
Ukategorisert

Tacokylling i form

1 Mins read
Tacokylling i form er en digg middagsrett som nesten lager seg selv. Med kjente tacosmaker blir dette en kjærkommen middagsrett som hele… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651391cf7dfed', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Asiatisk Inspirert Taco Vol.2

1 Mins read
Det å leke seg litt med fredagstacoen har virkelig blitt en greie hjemme hos oss de siste par ukene. Denne andre versjonen… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651391cf80658', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Rask Chili Con Carne

1 Mins read
Denne oppskriften gir deg en rask, enkel og ikke minst svært barnevennlig og hverdagsvennlig middag gjort unna på under 30 minutter. Ikke… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651391cf8312e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: