Middag

Stekte nudler med kylling

1 Mins read

Stekte nudler er en storfavoritt når man skal bestille kinesisk take away eller når man er på en kinesisk restaurant. Det er noe med den skikkelig saftige kyllingen og den enkle, men smaksrike sausen.

Men hva sier du hvis jeg forteller deg at du kan lage dette enkelt hjemme?

Her kommer nemlig en superenkel oppskrift på stekte nudler med kylling som smaker akkurat som de du får på restaurant! Og kanskje du til og med synes de er litt bedre?


Stekte nudler med kylling

Ingredienser:

 • 3 kyllingfileter
 • 2 ss maizenna
 • 4 ts vann
 • ½ ts salt
 • 2 ts natron
 • 2 stangselleri
 • 3 gulrøtter
 • 1 boks vannkastanjer
 • ½ boks minimais
 • 1 løk
 • 1 pk beijing nudler (ca. 400 g)
 • Olje til steking.

Saus:

 • 1,5 dl vann
 • 5 ss soya
 • 2 ta sukker
 • 4-5 ss oystersaus
 • 1 fedd hvitløk, presset

Slik gjør du det:

 1. Skjær kyllingen i tynne skiver.
 2. Bland kyllingen med 4 ts vann, natron, salt og maizenna. La stå i minimum 20 minutter.
 3. Skjær opp alle grønnsakene i ønsket størrelse. Bland alle ingrediensene til sausen i en bolle.
 4. Stek kyllingen i flere omganger til den blir gyllen på begge sider. Sett kyllingen til side.
 5. Kok opp nudlene.
 6. Stek løken alene i 1-2 minutter. Ha deretter resten av grønnsakene i stekepanna. La dette steke i 3-4 minutter.
 7. Ha nudler og kyllingen sammen med grønnsakene og bland det godt sammen. Hell over sausen og pass på å røre det godt inn. La stå i 5-10 minutter.
 8. Pynt gjerne litt med sesamfrø eller vårløk.
 9. Nyt.
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a605da7aef', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a605da9344', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a605daaacb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: