BakstKaker og Dessert

Risboller

1 Mins read

Så godt. Så enkelt. Det er selvfølgelig risboller det er snakk om. Raskere godteri eller kake skal du se lenge etter. Enten du er vant med risboller til jul eller som et tilskudd på kakebordet i bursdager så vet du hva jeg snakker om.

De gode litt rare bollene som ligger som en klump i noen muffinsformer på bordet, men som har en deilig, rund sjokoladesmak. Disse risbollene lager man på et blunk!


Risboller

Ingredienser:

 • 150 g lys sjokolade
 • 4 ss fløte
 • 1 ts vaniljesukker
 • 60g / 6 dl puffet ris
 • 50 g smør

Slik gjør du det:

 1. Brekk opp sjokoladen i biter. Smelt sjokoladen i en kjele sammen med fløten.
 2. Ha oppi smøret og smelt det i sjokoladeblandingen.
 3. Mål opp puffet ris og ha det i en bakebolle.
 4. Rør inn vaniljesukkeret og hell blandingen over den puffete risen.
 5. Bland godt.
 6. Ha blandingen over i muffinsformer. Ca. 1-2 ss per form.
 7. Sett de på et kjølig sted i 10-20 minutter eller til de har stivnet.
 8. Server!
You may also like
Ukategorisert

Mørk Pepperkakedeig

1 Mins read
Pepperkaker er et skikkelig must å bake hos oss i jula! Dette baker vi gjerne i flere omganger og både pepperkakehus og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139b14bc5d3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Julekonfekt

1 Mins read
Lag lekre julegaver til venner og familie med denne superenkle juleoppskriften! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139b14bdd53', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Annet

Julemarengs

1 Mins read
Marengs, eller pikekyss, er er deilig godteri som smelter på tunga. Enkle å lage og fantastiske å gi bort. Har du forresten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139b14bfe4d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: