Middag

Tex-Mex Kyllinggryte med pasta

1 Mins read

Raske middager i hverdagen er gull verdt! Hos oss er det kylling som er det mest spiste proteinet, og da særlig i form av kyllingfilet. Supper og gryter er fantastisk lettvint å lage og smakene blir utrolig gode. Og ikke minst er det enkelt å lage dobbelt til å fryse ned eller sånn at man kan ha med rester til lunsj dagen etter!

Tex-Mex kyllinggryte med pasta er en smaksrik gryte med en skremmende lang liste med ingredienser, med et supert utvalg av gode råvarer med mye næring!


Tex-Mex kyllinggryte

Ingredienser:

 • 4-500 g kyllingfilet
 • 2 små løk
 • 2 hvitløksfedd
 • ½ rød chili
 • 5 dl kyllingbuljong
 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 rød paprika
 • 1 grønn paprika
 • 2-3 gulrøtter
 • 300 g penne, ukokt  
 • 1,5 dl fløte   
 • ¼ ts oregano
 • 4 ts spisskummen
 • 2-3 basilikum blader
 • 1 ts salt
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Skjær kyllingen i passe store biter. Stek kyllingbitene i en gryte og strø over 2 ts spisskummen. Sett kyllingen til side.
 2.  Finhakk løk, hvitløk og chili. Skjær opp paprikaene. Fres dette i samme gryte som du stekte kyllingen. La det frese et par minutter.
 3. Hell oppi kyllingbuljong, fløte og hakkede tomater. Skru opp varmen til det koker.
 4. Rør inn krydderet og la det småkoke i ca. 10 minutter.
 5. Ha oppi den ukokte pastaen, og kok i cirka 10 minutter eller til den begynner å bli gjennomkokt.
 6. Ha oppi kyllingen og la det stå til alt er varmt.
 7. Server.     
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c98c234d4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c98c252d5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c98c26c94', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: