Middag

Biffstrimler i pitabrød

1 Mins read

Biffstrimler i pitabrød er en utrolig enkel middag som smaker kjempe godt. Stek kjøttet, kutt grønnsaker og bland sammen en enkel dressing så er det ferdig. Så godt og så enkelt!


Biffstrimler i pitabrød

Ingredienser:

 • Ca. 500 g biffstrimler
 • 6-8 pitabrød
 • 1-2 ss tacokrydder
 • 0.5 dl vann
 • 1-2 tomater
 • 1 crispisalat
 • 1 beger rømme
 • 3-4 hvitløksfedd
 • 1 bunt fersk koriander
 • 1 løk

Slik gjør du det:

 1. Finhakk koriander og press hvitløk. Bland dette sammen med et beger rømme og sett til side.
 2. Stek biffstrimlene i en stekepanne. Bland tacokrydderet i 0.5 dl vann og ha det i stekepanna. La krydderet trekke helt inn i kjøttet. Du kan gjerne la panna stå på lav varme.
 3. Skjær og kutt opp dine favorittgrønnsaker. I pitabrødet på bildet har jeg brukt løk, tomat og salat, men det er også utrolig godt med blant annet avokado eller syltet rødløk.
 4. Varm opp pitabrødene slik det står på pakken.
 5. Server alt i ulike skåler slik at alle kan lage sin spesialtilpasset pita!
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513852087476', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138520889cb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651385208a17f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: