Annetkrydder

Hjemmelaget Cajun-krydder

1 Mins read

Cajun-krydder er en herlig krydderblanding med smak av paprika og hvitløk, og et lite hint av chili. Den passer utmerket til alt fra fugl, fisk og kjøtt til grønnsaker i alle farger og fasonger.

Hjemmelagde krydderblandinger er noe av det beste som finnes. Ikke nok med at man i noen blandinger kan redusere ting som saltinnhold og ulike tilsetningsstoffer, MEN man kan også lage en helt egen blanding som er mye bedre enn den i butikken! Noen vil kanskje ha litt mer paprika smak der, litt mer hvitløk der eller kanskje gjøre den sterkere eller mildere. Alt dette er mulig når man blander sine egne kryddere! Det er så gøy! Og ekstra stas er det å kunne gi bort en krukke eller to med hjemmelagde krydderblandinger!


Cajun-krydder

Ingredienser:

 • 2 ts salt
 • 1 ts paprika krydder
 • 1-1,5 ts chilipulver
 • 1,5 ts løkpulver
 • 1,5 ts cayennepepper
 • 1 ts hvit pepper
 • 1 ts sort pepper
 • 1 ts timian
 • 0.5 ts oregano

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle.
 2. Ha blandingen over på en krukke eller krydderbøsse.
 3. Nyt!

OBS!

For å fylle krukken på bildet har jeg tredoblet denne oppskriften!

You may also like
Ukategorisert

Enkel laksegrateng med makaroni

1 Mins read
Server en enkel fiskemiddag til hele familien med denne enkle laksegratengen. Denne er enkel å lage og mild i smaken så de… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f68d9e46a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 1

2 Mins read
Nytt år, nye muligheter! Ukesmenyene er endelig tilbake igjen! Jeg vet de har vært savnet hos flere av dere, og det må… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f68da6c01', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Laks i kokossaus

1 Mins read
Laks i kokossaus er en god fiskemiddag med et lite asiatisk-preg. Den er enkel å lage og ikke minst enkel å like!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f68da8de6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: