Ukategorisert

Enkel laksegrateng med makaroni

1 Mins read

Server en enkel fiskemiddag til hele familien med denne enkle laksegratengen. Denne er enkel å lage og mild i smaken så de aller yngste lett skal kunne like den.

Enkel Laksegraten med makaroni

Ingredienser (ca.6 pers.)

 • 5-600g laksefilet uten skinn/bein
 • 150g-200 g seifilet uten skinn/bein
 • 5 dl makaroni, ukokt
 • 3 vårløk
 • 2 egg
 • 60 g smør
 • 6 dl melk
 • ½ ts muskatnøtt, malt
 • 1 ts maisenna
 • 1 ts karri
 • Pankomel til topping

Slik gjør du det:

 1. Kok makaronien som anvist på pakken.
 2. Skjær fisken i terninger. Skjær vårløken i passe store biter.
 3. Smelt smør i en kjele. Tilsett to eggeplommer, sett eggehviten til side. Rør inn melk og kok opp. La det småkoke et par minutter før du rører inn maisenna og krydder. Rør ofte og la det småkoke litt slik at sausen begynner å tykne.
 4. Forvarm ovnen på 200 grader.
 5. Rør sammen fiskebitene, vårløken og makaronien i en stor gryte.
 6. Pisk eggehviten stiv. Vend den inn med makaroniblandingen.
 7. Ha sausen over i gryta og bland alt godt sammen.
 8. Hell alt over i en ildfastform. Strø over pankomel.
 9. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
 10. Server med salat, kokte poteter eller som den er.
 11. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6b140f48a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6b1410d7d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6b141281e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: