BakstKakerKaker og Dessert

Brownies med godtestang

1 Mins read

En rød og hvit godtestang er det mange som assosierer med julen. Enten julegodt eller som julepynt hengende på juletreet. Men har du noen gang prøvd å bake med en godtestang? Knust godtestang er supergodt i en skikkelig klissete brownie.

Prøv da vel!


Brownie med godtestang

Ingredienser:

 • 6 dl sukker
 • 3 dl mel
 • 6 ss bakekakao
 • 1 klype salt
 • 300 g smør
 • 4 egg
 • 1 ts bakepulver
 • 1 stor godtestang (ca. 60 g)

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 150 grader.
 2. Knus godtestangen i små biter. Hold litt av den knuste godtestangen igjen til pynt.
 3. Bland alt det tørre i en bakebolle.
 4. Smelt smøret og bland med det tørre.
 5. Ha i eggene og rør til det er en jevn røre.
 6. Smør en liten langpanne eller kle den med bakepapir, fordel røren jevnt i langpannen.
 7. Stek kaken midt i ovnen på 150 grader i ca. 30 minutter.
 8. Avkjøl før servering.
 9. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b8416872', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b8417f44', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

17.mai Red & Blue Velvet Kake

1 Mins read
Det nærmer seg 17.mai og i den forbindelse er det mye baking og matlaging rundt om i landet. Dette er tross alt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b841961c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: