Frokost

Kanelgrøt i crock pot

1 Mins read

Det som er så genialt med en Crock Pot (eller slow cooker om du vil) er at den lager maten for deg. Alt du trenger å gjøre er å ordne ingrediensene og ha de i crock poten og slå den på. 4-8 timer senere har du et deilig måltid!

Kanelgrøt i crock pot er en superdigg frokost (eller lunsj) som er enkel å lage. Havregrøt er en super måte å starte dagen på, men kan fort bli litt kjedelig hvis man ikke alltid har frukt og bær tilgjengelig. Kanelgrøt er en søt, men sunn, havregrøt med smak av kanel og vanilje. Sett på crock poten med ingrediensene før du legger deg og stå opp til ferdiglaget frokost. Bedre blir det vel ikke på en hektisk hverdagsmorgen? Den kan fint spises alene eller toppet med sprø hvalnøtter eller, min favoritt, pekannøtter!

Bytt havregrynet ut med glutenfritt havregryn, så passer denne grøten til absolutt alle da den er både vegansk og allergivennlig!

Kanelgrøt i crock pot

Ingredienser:

 • 260 g havregryn
 • 8 dl vann
 • 6 dl havremelk (eller annen melk)
 • 4 ts kanel
 • 0.5 dl lønnesirup
 • 2 ts vaniljesukker
 • 40 g brunt sukker
 • Ca. 1 ss (kokos)olje
 • Pekannøtter til topping (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Smør gryta til crock poten med olje eller smør hvis du foretrekker det. Dette er viktig for at grøten ikke skal svi seg og bli brent!
 2. Ha alle ingrediensene (utenom nøttene) i crock poten og bland det godt. Sett den på HØY i 3-4 timer eller LAV på 7-8 timer.
 3. Hakk opp noen pekannøtter og dryss på hver enkelt bolle før servering.
 4. Nyt!
You may also like
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e52b2e1f5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e52b2f78c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Potetpannekaker

1 Mins read
Å bruke opp matrestene er noe som gagner både miljøet og lommeboka. Vi pleier ofte å sitte igjen med et par poteter… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e52b311e2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: