Kaker og Dessert

Snickers-Cupcakes m/ karamellkjerne

1 Mins read

I dag skal jeg introdusere dere for en av mine eldste oppskrifter. Dette er vel oppskriften jeg kanskje har laget mest i kakeverden, også den oppskriften jeg har blitt mest spurt etter. Oppskriften på Snickers-Cupcakes er den første oppskriften jeg selv utviklet til min egen, hvor jeg har prøvd og feilet utallige ganger. Denne herligheten byr på en søt, salt og crunchy opplevelse. En opplevelse som virkelig fortjener å nytes med de du er glad i!

Jeg har mange gode minner med disse cupcaksene, og jeg håper de gode smakene vil bidra til gode matminner for dere også!

Snickers-cupcakes m/ karamellkjerne

Ingredienser:

 • 300g mel
 • 2 ts bakepulver
 • 1 ts natron
 • 2 ts vaniljesukker
 • 2 ss kakao
 • 3 egg
 • 1 dl fløte
 • 170 g sukker
 • 100 g hakket sjokolade (kan sløyfes)
 • 200 g smeltet smør

Glasur og fyll:

 • 125 g mykt smør
 • 250 g melis
 • 50 g peanøtter, hakket
 • 60 g ritz
 • 0.5 dl varm melk
 • Karamellsaus og hele peanøtter til kjernen

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Ha alt det tørre i en bakebolle.
 3. Smelt smøret i en liten kjele. Ta kjelen vekk fra plata og rør sammen smør, fløte og egg. Ha dette sammen med det tørre. Rør alt godt sammen. Rør til slutt inn sjokoladen.
 4. Pisk røra sammen, rør i 5-10 minutter på medium hastighet.
 5. Fyll muffinsformer. Fyll formene 2/3 fulle slik at de har plass til å stige i ovnen, men ikke renne over.
 6. Sett midt i ovnen og la de steke i 10-12 minutter. Ta ut og avkjøl på rist.
 7. Kjør 50 g peanøtter og ritz i en food processor til det blir knust til en fin masse.
 8. Bland sammen melis og mykt smør. Ha i varm melk mens du rører. Kjør alt sammen godt sammen, og rør til slutt inn peanøtter og ritz.
 9. Stikk ut et lite hull i midten av hver cupcake. Ha i så mange peanøtter som det er plass til, og hell på med karamellsaus. Ha glasuren i en sprøytepose og sprøyt ut på toppen. Dryss over litt ekstra hakkede peanøtter, sjokolade og karamellsaus.
 10. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e50519337', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e5051a7eb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Klassisk Langpanne Sjokoladekake

1 Mins read
Gjør klar til fest med denne enkle, klassiske sjokoladekaka! Eller kanskje du skal bake til skoleavslutningen, loppemarkedet eller 17.mai? Dette er kaka… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e5051be94', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: