LunsjMiddagVegetar

Klassisk Bruschetta med tomatmix

1 Mins read

Noen klassikere går man aldri lei av. En av disse er den tidløse bruschettaen med en smakfull tomatmix på toppen. Bruschetta passer til enhver tid, enten det er til kveldsmaten, tapasbordet eller som en forrett.

Bruschetta

Ingredienser:

 • 2 tomater
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 neve fersk basilikum
 • 1,5 ss olivenolje
 • 1 lang baguett

Slik gjør du det:

 1. Del tomatene i fire. Bruk en skje til å skrape ut innmaten, og skjær resten i små biter som du har i en bolle.
 2. Finhakk 1 hvitløksfedd sammen med en neve basilikum. Ha dette sammen med tomaten og rør inn olivenoljen. Sett bollen til side.
 3. Varm opp en stekepanne med litt olje i på medium til høy varme sammen med veldig grov delt hvitløk. Del baguetten i tynne skiver som du legger ned i den varme stekepanna. Snu skivene når de begynner å bli gylne.
 4. Legg skivene over på en tallerken eller serveringsfat når de har blitt gylne og sprø.
 5. Bruk en spiseskje til å fordele tomatmixen over brødet.
 6. Server gjerne med litt ekstra basilikum til pynt.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Hvitløk- og pizzastykker

1 Mins read
OBS disse hvitløk- og pizzastykkene er svært avhengighetsskapende og det er stor fare for at du spiser mer enn en bit! Dette… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657311d8b3ad3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pizza på grillen

1 Mins read
Har du noen gang prøvd den italienske storfavoritten rett på grillen? Bytt ut pølser og hamburgere med en skikkelig digg pizza med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657311d8b6488', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Hvit Italiensk Pizza med Rødvinspølse

1 Mins read
Langtidheving er noe jeg virkelig har falt for. Det å bruke noen ekstra minutter en kveld for at man raskt og gæli’… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657311d8b937b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d