Ukemeny – Uke 11

637

Vinterferien er over for denne gang. Heldigvis er det ikke mange ukene igjen til påskeferien er over oss. For bloggen sin del vil det bety at det i tiden fremover vil komme noen små påskedrypp. Påsken betyr jo for mange god mat og godt selskap. Det ser ut som covid ødelegger “godt selskap” i år også, men god mat og godt humør skal vi da klare å få til. Jeg ønsker i hvert fall å bidra til matglede og glede rundt mat bordet, så jeg håper bidragene som kommer blir tatt godt i mot!

Men tilbake til ukemenyen, vi skal trossalt ha middag frem til påske også!


Ukemeny – Uke 11

Mandag – Vegetar Sheperd’s pie

Tirsdag – Fiskeboller i hvit saus

Onsdag – Alt-i-ei-gryte: Pasta og kjøttboller

Torsdag – Pasta Pomodoro

Fredag – Vårrull-bowl

Lørdag – Linsegryte

Søndag – Sticky Chicken

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Lemon curd (sitronkrem)

Ukens ekstra: Mozzarellasticks

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 765kr. Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: