Middag

Hel Sprøstekt Kylling

1 Mins read

Til å ha vært en eier av airfryer i flere år, må jeg innrømme at det skuffende få ganger vi har brukt den til annet enn grønnsaker og enkle ting som løkringer og vårruller. En av mine favoritter i airfryeren er hel sprøstekt kylling. Mariner kyllingen hel, putt den i airfryeren og server med salat, ris eller annet godt tilbehør. Det er både godt og enkelt det!

Hel sprøstekt kylling i airfryer

Ingredienser:

 • 1-1,5 kg hel kylling
 • Ris og salat som tilbehør

Marinade:

 • 3-4 hvitløksfedd
 • 1 dl olje
 • 4 ss sitronsaft
 • 1 ts (brunt) sukker
 • 2 ss soyasaus
 • ½ ts salt
 • ½ ts pepper
 • 1 ts chiliflak (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Finhakk, riv eller press hvitløksfeddene i en bolle. Rør inn resten av ingrediensene til marinaden.
 2. Tørk av kyllingen med et kjøkkenpapir og ha den i en frysepose. Hell all marinaden i posen sammen med kyllingen. Knyt igjen posen og rist slik at hele kyllingen får godt med marinade på seg. La den ligge i kjøleskapet i minst 30 minutter, gjerne over natta.
 3. Forvarm airfryeren på 160 grader.
 4. Ha et bakepapir nederst på rista slik at ikke marinaden renner ned og brenner seg. Legg kyllingen på bakepapiret. Stek kyllingen i 60-90 minutter, avhengig av hvor stor den er.
 5. Server med ris og salat, eller med noe annet godt.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5c511f515', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5c5121120', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5c512329f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

2 Comments

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: