Ukemeny – Uke 31

412

God søndag alle sammen!

Først og fremst vil jeg ønske alle dere nye lesere (og følgere på Instagram) velkommen! Jeg ser at statistikken de siste dagene har fløyet i været og det er så utrolig morsomt! Tusen takk for at dere tar dere turen innom her, og ikke minst håper jeg at dere får mye god inspirasjon og gode matopplevelser ut av det! Og hvis du ikke allerede har fått det med deg kan du finne meg på Facebook og Instagram, eller melde deg på nyhetsbrevet å få varsler når det kommer nye innlegg.

Denne uka her er det vel mange som begynner så smått i hverdagen igjen med jobb, barnehage og SFO. Vi er intet unntak der da vår eldste har sine første dager på SFO denne uka. Denne uka og tiden fremover blir det nok derfor litt fokus på matpakka! Det er viktig for både store og små med en næringsrik og mettende lunsj i løpet dagen, så da skal dere få mine beste tips både på type brød og annen mettende mat.

Ha en super uke alle sammen!


Ukemeny – Uke 31

Mandag – Pastaform

Tirsdag – Kylling Adobo

Onsdag – Rask Thaisuppe

Torsdag – Gyoza med kylling

Fredag – Teriyaki Laks

Lørdag – Empanadas

Søndag – Sataygryte på 30 minutter

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Red Velvet Cupcakes

Ukens ekstra – Grove Innbakte Pølser

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: