Middag

Spicy Bakt Gnocchi

1 Mins read

Gnocchi er en mektig liten godbit av en pastatype, som oftest laget av potet og parmesan. Gnocchi er utrolig morsomt å lage fra bunnen av, men også veldig tidkrevende. Så her kan du velge om du vil lage gnocchien fra bunnen av selv eller om du vil kjøpe ferdig.

Spicy bakt gnocchi minner veldig om Gnocchi alla Sorrentina men med en mer spicy tomatsaus. Denne typen middag er nesten mer en kosemiddag og et lite festmåltid, men noen ganger må hverdagen preges av litt kos og fest også!

Spicy Bakt Gnocchi (4 personer)

Ingredienser:

 • 500 g gnocchi
 • 1 hakkede tomater
 • 3 hvitløks fedd
 • 1 rød chili
 • 4 ss tomatpure
 • 2 ts oregano
 • 1 stk mozzarella
 • ½ ts salt
 • ½ ts pepper
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Hell av vannet på mozzarellaen og legg den på et tørt papirhåndkle eller en stykke tørkepapir så mesteparten av væsken renner av.
 2. Finhakk hvitløken og chilien (velg selv om du vil ha med eller uten frø). Varm litt olje/smør i en høy stekepanne og start å koke vann til gnocchien.
 3. Fres hvitløk og chili i cirka 30 sekunder før du tilsetter hakkede tomater, tomatpure og resten av krydderne. Kok opp og la det småputre. Smak til med eventuelt mer krydder.
 4. Sett ovnen på 200 grader.
 5. Hell av vannet på gnocchien når den er ferdig kokt som anvist på pakken. Bland gnocchien oppi stekepanna med resten av tomatsausen.  
 6. Ha alt sammen oppi en ildfastform. Skjær mozzarellaen i tynne skiver og legg på toppen. Sett deretter den ildfasteformen midt i ovnen i ca. 15 minutter eller til mozzarellaen har begynt å bli gyllen på toppen.
 7. Server med hvitløksbagetter og en grønn salat.
 8. Nyt!  
You may also like
Ukategorisert

Gratinert Kylling i Tandoorisaus

1 Mins read
Prøv saftig kylling med gode indiske smaker. Dette er en helt nydelig grateng stappfull av grønnsaker og gode smaker. Denne retten er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a0e66e84', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Gnocchipanne med pølsebiter

1 Mins read
Prøv herlige myke gnocchi dekket av en herlig kremet pestosaus. Laget med pølsebiter blir denne raskt en favoritt hos de yngste rundt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a0e685c4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lammestek med hvitløk og rosmarin

1 Mins read
Lammestek er en klassiker når det kommer til skikkelig festmiddager, gjestemiddag og ikke minst helgemiddag! Denne digge middagen er både enkel og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a0e699fc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: