MiddagUkemeny

Ukemeny – uke 28

1 Mins read

Dagene bare renner av gårde og enda en uke er over. Uka på hyttekontoret har vært helt fantastisk, og jeg må virkelig si at det er deilig å komme seg vekk fra storbyen. Været har ikke vært helt med oss, men sola har vært på besøk et par ganger. Maten og smakene har likevel ikke latt vente på seg og vi har storkost oss med grillmat og sommermat.

Ukens ukemeny gir mange gode og ikke minst velsmakende middagsretter som passer til hele familien.


Ukemeny – Uke 28

Mandag – Spicy bakt gnocchi

Tirsdag – Greske kjøttboller

Onsdag – Asiatisk biffsalat

Torsdag – Nøttelaks m/ brokkoliris

Fredag – Sunn kyllingburger

Lørdag – Ølbraisert svinekjøtt i steambuns

Søndag – Sticky Honey Chicken

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Ostekake Summer edition

Ukens ekstra – Quinoaboller

Nyt Middagen!

You may also like
Ukemeny

Ukemeny for Uke 5

1 Mins read
God Mandag Alle Sammen! Jeg håper alle har en strålende start på uka og er klare for nye smaker, nye oppskrifter og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df1d24cf6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 4

1 Mins read
Denne uken byr på mange gode smaker! En fin blanding av raske middager og middager som virkelig har noe å tilby. Flere… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df1d2cc72', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ukemeny for Uke 3

1 Mins read
Tenk at vi allerede har kommet halvveis i første måned i 2023! Bare jeg som synes tiden allerede har begynt å gå… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518df1d36479', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: