MiddagVegetar

Gnocchi Alla Sorrentina

1 Mins read

Gnocchi alla Sorrentina er ekte, italiensk comfort food eller kosemat. Deilige myke gnocchier i en smaksrik tomatsaus toppet med smeltet mozzarella.

Gnocchi Alla Sorrentina

Ingredienser:

 • Ca. 500 g gnocchi
 • 2 bokser hakkede tomater
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 liten neve fersk basilikum
 • 250 – 300 g mozzarella
 • 1 ss sukker
 • Salt og pepper til smak
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Varm litt olje i en stekepanne. Fres finhakket hvitløk i cirka 2 minutter.
 3. Tilsett hakkede tomater og la det småputre i 10-15 minutter. Tilsett deretter halvparten av mozzarellaen og hakket basilikum.
 4. Kok gnocchien som anvist på pakken mens sausen koker.
 5. Ha gnocchien i sausen. Rør godt. Smak til med salt og pepper.
 6. Hvis stekepanne ikke tåler å stå i ovnen, hell blandingen over i en ildfastform. Dryss deretter resten av mozzarellaen over gnocchien. Sett midt i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og gyllen.
 7. Server med en gang.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Gnocchipanne med pølsebiter

1 Mins read
Prøv herlige myke gnocchi dekket av en herlig kremet pestosaus. Laget med pølsebiter blir denne raskt en favoritt hos de yngste rundt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f6f3eb217', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pizza på grillen

1 Mins read
Har du noen gang prøvd den italienske storfavoritten rett på grillen? Bytt ut pølser og hamburgere med en skikkelig digg pizza med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f6f3ed649', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Hvit Italiensk Pizza med Rødvinspølse

1 Mins read
Langtidheving er noe jeg virkelig har falt for. Det å bruke noen ekstra minutter en kveld for at man raskt og gæli’… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f6f3efde0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

4 Comments

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: