FrokostLunsj

Rask og sunn Eggefrokost med sopp og spinat

1 Mins read

Frokosten sies å være det aller viktigste måltidet vårt. Til tross for at dette skal være det viktigste måltidet skal jeg ærlig innrømme at dette er måltidet jeg synes er kjedeligst og vanskeligst. Det er sjelden mulighet for så mye annet enn den vanlige brødskiva, frokostblandingen eller havregrøten når alle skal rekke jobb, skole og barnehage. Så blir du like lei av vanlig frokost som meg, så har jeg bare et råd til deg; varier frokosten! Variasjon i kosten er ikke bare viktig for å kunne passe på å få i seg de rette næringsstoffene, det er viktig for at man ikke skal bli lei og kutte ut måltider også!

De siste dagene har jeg fått skikkelig dilla på egg. Egg kan heldigvis varieres og tilberedes i mange forskjellige former i tillegg til at det er sunt! Denne raske eggefrokosten servers med en spinatblanding satt sammen av sopp, hvitløk og spinat. Den er heldigvis både smakfull, rask og sunn! Perfekt når man vil ha en ekstra smakfull frokost (eller lunsj) som både er sunn og enkel.

Rask eggefrokost med sopp og spinat (1 pers)

Ingredienser:

 • 1-2 egg
 • Ca. 50 g sopp
 • 1 hvitløksfedd
 • 1 neve spinat (ca. 30g)
 • Smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Finn frem to små stekepanner.
 2. Ha en liten smørkladd i stekepanna hvor du skal steke egg, og litt ekstra smør i den andre.
 3. Finhakk hvitløken og skjær soppen i ønsket størrelse. Vask og rens spinaten.
 4. Stek eggene til speilegg i den ene stekepanna.
 5. Ha soppen i stekepanna med mest smør og la det surre i et par minutter. Tilsett deretter hvitløken. Dette skal få steke i 1-2 minutter før spinaten legges i stekepanna. Rør alt sammen når spinaten har sunket sammen.
 6. Legg spinatblandingen og speileggene på en tallerken. Dryss gjerne over ønsket krydder hvis det er ønskelig før servering.
 7. Nyt!

You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cdb241323', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cdb2436be', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cdb24535d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: