Middag

Fiskekaker med eksotiske smaker

1 Mins read

Fiskekaker er en av fiskefavorittene til barna. Det kan derfor være lurt å spice opp maten litt, men likevel ha en smakfull og sunn middag for både store og små. Disse fiskekakene er perfekte for de som ikke liker smaken av fisk, da de eksotiske smakene fra blant annet ingefær og chili bidrar til å dempe denne smaken.

Fiskekaker m/ eksotiske smaker (8 kaker)

Ingredienser:

 • 200 g torskefilet
 • 400 g seifilet
 • 3 ss ingefær, revet
 • ½ rød chili
 • 2-3 hvitløksfedd
 • 1 ss sitronsaft
 • 1 vårløk
 • Smør/olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Grov kutt alle ingrediensene og ha de i en food processor. Kjør gjerne grønnsakene litt først før du har oppi fisken. Rør inn sitronsaft etter den er ferdig.
 2. Varm litt olje eller smør i en stekepanne.
 3. Bruk en skje til å forme fiskekakene.
 4. Stek de i en varm stekepanne, noen minutter per side slik at de er gylne på begge sider.
 5. Server med f.eks. stekte nudler og grønnsaker, wok, ris eller annet snadder.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139be7ce603', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kyllingboller i sesamsaus

1 Mins read
Prøv deg på disse smakfulle kyllingkjøttbollene servert sammen en søt og god saus. Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139be7cf982', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Saftig Kylling i sursøt saus

1 Mins read
Lag denne saftige take away favoritten selv hjemme! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139be7d0dbd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: