KakerKaker og Dessert

Ostekake Summer Edition

1 Mins read

Ostekaka er en fast følger på kakebordet på sommeren. Det er kanskje ikke så rart når det er snakk om en kjølig, frisk og søt kake som passer perfekt i sommervarmen. Men hva med å teste ut denne herlige ostekaka i summer edition style?

Ostekake Summer Edition er en ostekake iskake. Denne blir garantert stjernen på festen. En deilig, frisk iskake laget med ferske søte jordbær kjøler ned både deg og gjestene i den varme sommersola. Denne tar kanskje 30 minutter å lage, før den kan stå å stivne i fryseren et par timer mens du koser deg ute i sommervarmen.

Ostekake summer edition

Ingredienser:

 • 150 g smør
 • 250 g digistive kjeks
 • Ca. 300 g jordbær (helst ferske)
 • Ca. 325 g kremost, naturell
 • 60 g sukker
 • 1 boks søtet kondensert melk
 • 1 ss sitronsaft
 • 4 dl fløte
 • 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du det:

 1. Gjør klar en tett kakeform som kan fryses.
 2. Smelt smøret i en liten kjele. Ha digestive kjeksen i en plastpose og bruk ei kjevle til å knuse den. Bland kjeksen i det smeltete smøret. Ha deretter kjeksblandingen over i kakeformen. Spre den godt utover bunnen og klapp den sammen.  
 3. Mos bærene sammen med sukkeret med en gaffel eller med en stavmikser.
 4. Pisk sammen kremost og kondensert melk. Tilsett deretter vaniljesukkeret.
 5. Pisk fløten til krem og vend inn i kremostblandingen. Hell deretter hele blandingen over i kakeformen. Ha i de moste bærene og rør forsiktig rundt slik at du får et fint mønster.
 6. Pakk inn i plastfolie eller aluminiumsfolie og sett stabilt i fryseren i minst 4 timer.
 7. Ta ut av fryseren ca. 15 minutter før servering.
 8. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137cabb6ed6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Klassisk Langpanne Sjokoladekake

1 Mins read
Gjør klar til fest med denne enkle, klassiske sjokoladekaka! Eller kanskje du skal bake til skoleavslutningen, loppemarkedet eller 17.mai? Dette er kaka… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137cabb8e7b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ekstra Saftig burger

1 Mins read
Burger er en skikkelig grillfavoritt nå på sommeren, og den beste burgeren er gjerne den man lager selv. Er dere ikke enige?… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137cabbb500', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: