MiddagVegetar

Vegetarpai med søtpotet og mozzarella

1 Mins read

Pai til middag er alltid en slager! I tillegg til at det er utrolig godt så er pai helt perfekt til å få ryddet litt i grønnsaksskuffen. Denne paien har søtpotet og vårløk i seg, men du må gjerne bytte det ut med andre grønnsaker eller legge til noen om du ønsker det!

Vegetarpai med søtpotet og mozzarella (4-6 personer)

Ingredienser:

 • 100g speltmel
 • 100g havregryn/havremel
 • 100g smør, romtemperert
 • 100g kesam original
 • 7 egg
 • 1 ts chiliflak
 • 2 dl fløte/melk
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 1 spisspaprika
 • 2 vårløk
 • 1 mozzarella i skiver
 • 2-300 g søtpotet i småbiter

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 175 grader.
 2. Kjør havregrynene i en food prosessor til det blir havremel. Bland sammen havremelet, speltmel, kesam og romtemperert smør. Bruk gjerne henda til å kna alt sammen til en deig som du kjevler eller presser ut i en paiform på 28cm. Pass på at deigen dekker hele formen, også oppetter kantene. Prikk i deigen med en gaffel. Sett den midt i ovnen i 10-12 minutter.
 3. Kutt opp grønnsakene og mozzarellaen. Bland sammen fløte/melk sammen med egg og krydder.
 4. Ta paibunnen ut av ovnen. Ha i halvparten av mozzarellaen, paprikaen og all søtpoteten. Spre det godt utover. Hell over eggeblandingen, og legg resten av grønnsakene og osten på toppen. Stek midt i ovnen i cirka 25 minutter.
 5. Server sammen med litt salat.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6bbfe73b1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6bbfe9329', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6bbfeb1ad', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: