LunsjMiddagVegetar

Kimchi Fried Rice

1 Mins read

Har du litt ris til overs fra middagen i går eller bare kunne tenke deg en skikkelig lettvint middag? Denne stekte risen med kimchi er stappfull av smak og SÅ enkel å lage. Velg hvor sterk risen skal være selv, og ønsker du den som en vegetarrett bare dropp egget. Super rett som alle vil like!

Kimchi Fried Ris (4 stk)

Ingredienser:

 • Ca. 500g ferdigkokt og kald ris
 • 4 hvitløksfedd
 • 200-250g kimchi
 • 10 g ingefær, revet
 • 2-3 ts sriracha (kan sløyfes)
 • 4 ss kimchi juice/lake fra krukka
 • 2-3 vårløk
 • 2-4 gulrøtter
 • 1 ss limejuice
 • 4 egg (kan sløyfes)
 • 2 ts sesam olje
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Finhakk kimchien og riv hvitløk. Finsnitt vårløk og skjær gulrøttene i staver. Riv ingefær.
 2. Bland ingefær, sesamolje, soyasaus, limejuice,  sriracha og kimchi juice i en liten bolle. Sett til side.
 3. Varm opp litt olje i en stekepanne. Fres kimchi og ingefær i et par minutter i stekepanna.
 4. Tilsett risen og bland godt. La dette steke i 5-10 minutter til det begynner å få en litt mer gyllen farge.
 5. Ha i vårløk og gulrøtter, stek i 3 minutter til.
 6. Rør så inn marinaden du satte til side. La det frese i 2-4 minutter.
 7. Ha den stekte risen over på et serveringsfat eller en ildfastform. Ha litt aluminiumsfolie over så den holder seg varm.
 8. Stek speilegg av eggene i stekepannen.
 9. Server med speilegg på toppen. Pynt gjerne med vårløk og koriander.
 10. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651382d454272', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651382d456365', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651382d45819b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: