Middag

Tandooriburger

1 Mins read

Er du på jakt etter en lett middag, med masse god smak? Da er denne tandooriburgeren virkelig noe for deg!

Tandooriburger (4 pers.)

Ingredienser:

 • 700g kyllingkjøttdeig
 • 2 ss revet ingefær
 • 3 tynne vårløk, i tynne skiver/ringer
 • 1 ts hvitløkspulver
 • 1 ss paprikapulver
 • ½ ts kardemomme
 • 1(4 ts cayennepepper
 • 2 ts spisskummen
 • 4 naanbrød
 • Valgfrie grønnsaker
 • Hvitløksdressing

Slik gjør du det:

 1. Bland kjøttet, krydderne, hvitløk og vårløk godt sammen. Har du mulighet la gjerne denne massen stå noen timer i kjøleskap så smakene virkelig får satt seg.
 2. Lag 4-6 burgere av deigen. Grill eller stek burgerne noen minutter på hver side til den er gjennomstekt.
 3. Benytt naanbrødet som burgerbrød å ha i grønnsaker, burger og dressing før servering
 4. Nyt!
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651385d0c9f61', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651385d0cbc48', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651385d0cd254', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: