Middag

Kremet sweet chili pasta med laks

1 Mins read

Denne raske middagsretten trenger du kun 4 ingredienser! Så dette er en enkel, smakfull rett som absolutt alle som har en stekeovn og en kokeplate kan lage. Den falt også i smak hos begge de små sjefene her i huset, så da teller jeg det som en skikkelig suksess!

Kremet Sweet Chili Pasta med laks (4-5 pers)

Ingredienser:

  • 4-6 laksefilet
  • 1 boks creme fraiche
  • 1-1,5 dl sweet chili saus
  • 500g tagliatelle, ukokt

Slik gjør du det:

  1. Forvarm ovnen på 200 grader.
  2. Sett over en kjele med vann til pastavannet. Kok pastaen som anvist på pakken.
  3. Legg laksefiletene i en ildfast form. Pensle med noe av sweet chili sausen. Sett midt i ovnen og stek til gjennomstekt, ca. 15 minutter.
  4. Hell av vannet på pastaen når den er gjennomkokt. Ha pastaen tilbake i kjelen og rør inn creme fraiche og sweet chili saus sammen med pastaen. Rør godt. Smak til med mer sweet chili saus, salt og pepper.
  5. Server sammen med laksen.
  6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef86e3728', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef86e58fe', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef86e7d85', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: