MiddagVegetar

Fylte Halloween Paprika

1 Mins read

Nå er det ikke lenge til Halloween og vi gjør litt ekstra ut av de siste ukene og dagene i Oktober. I dag kan vi by på disse skummelt gode Halloween paprikaene med skikkelig digg fyll! Superenkelt og utrolig vennlig for både store og små smaksløker.

Halloween Paprika (4 pers)

Ingredienser:

 • 4 paprika, gjerne i forskjellig farge
 • 3 dl ris
 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 løk
 • 3 hvitløksfedd
 • ½-1 rød chili
 • 3-5 dl grønnsaksbuljong
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Finhakk løk og hvitløk. Fres det i et par minutter i en gryte.
 2. Tilsett ris og finhakket chili. Bland godt og la det stå på middels til høy varme i cirka 2 minutter.
 3. Hell i grønnsaksbuljong (start gjerne med 2 dl, også tilsetter du litt etter hvert som det blir behov) og hakkede tomater.
 4. La alt småkoke til det meste av væsken har kokt inn og risen er gjennomkokt.
 5. Forvarm ovnen på 180 grader.
 6. Skjær forsiktig av toppen på paprikaene, rens de for frø og annet rusk. Skjær ut øyne, nese og munn på den ene siden. Du kan også skjære av en liten del under paprikaen for at den skal stå støtt. Men vær forsiktig så du ikke lager for store hull slik at fyllet detter ut.
 7. Fyll paprikaene med ris (synes barna det er for sterkt rør inn 1-2 ss rømme) og sett på toppen.
 8. Stek midt i ovnen i ca 15 minutter.
 9. Server med en salat eller brød til.
 10. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651381ac0fd34', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651381ac12118', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651381ac142f9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: