Middag

Sticky Chicken i Bao Buns

1 Mins read

Sticky Kylling i Bao Buns er skikkelig kosemat. Det passer jo bra nå som det nærmer seg helg og det fort blir mørkt om kvelden. Sticky kylling er en rask og smakfull middag som passer hele familien.

Sticky Kylling i Bao Buns (4 pers.)

Ingredienser:

Marinade:

 • 1 ss soyasaus
 • 1 ss olje
 • 1 ss hoisinsaus
 • 1 ss chilisaus / ketchup
 • 1 ss flytende honning / sirup
 • 1 ss hvitvinseddik
 • 2-3 kyllingfileter
 • 6-8 bao buns
 • Olje til steking
 • Grønnsaker (f.eks. syltet rødløk, gulrot, agurk, vårløk og agurk)
 • Hoisinsaus til servering

Slik gjør du det:

 1. Bland alle ingrediensene til marinaden sammen til en tykk marinade. Skjær kyllingen i tynne skiver og ha i marinaden. La det stå i minst 10-15 minutter så smakene får satt seg.  
 2. Start å anvend bao buns som anvist på pakken og skjær opp grønnsaker.
 3. Varm litt olje i en stekepanne. Stek kyllingen i marinaden og pass på at kyllingen er godt dekket i den klissete marinaden.
 4. Ha litt hoisinsaus i bunnen av bao bunen, ha i grønnsaker og topp med kylling. Pynt gjerne med finsnittet vårløk og chili.
 5. Server med en gang.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ad4b3526', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ad4b4e2b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ad4b666c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: