Middag

Honey Garlic Chicken

1 Mins read

Det må være lov å kose seg litt i hverdagen også! Denne retten her er garantert bedre enn take away!

Denne honey garlic chicken, eller honning og hvitløkskyllingen som det heter på norsk, er en farlig god asiatisk inspirert middagsrett. Kyllingen er saftig, søt og smakfull, og det beste av alt er at den lages på under 30 minutter!

Hjemmelaget asiatisk på under 30 minutter som i tillegg er bedre og billigere enn take away er bare så DIGG!

Honey Garlic Chicken (4 pers.)

Ingredienser:

 • 110 g flytende honning
 • 0.8 dl kylling buljong
 • 5 hvitløksfedd
 • 3 kyllingfileter
 • 1 ss soyasaus
 • 1 ss riseddik
 • 2-3 ss maisenna
 • 3 ss smør
 • Olje til steking
 • Ris til servering
 • Vårløk / Chili / sesamfrø til pynt

Slik gjør du det:

 1. Skjær kyllingfileten i biter. Ha de i en bolle og bland bitene godt sammen med maisenna.
 2. Varm opp olje i en litt høy stekepanne på høy varme. Stek kyllingbitene gylne i flere omganger, sett kyllingen til side.
 3. Bland sammen honning, buljong, soyasaus og riseddik til en jevn saus.
 4. Smelt smøret i samme stekepanne. Fres finhakket hvitløk i cirka 30 sekunder. Tilsett sausen og kyllingen. La det småkoke i 4-5 minutter til sausen tykner, ønsker du enda tykkere saus tilsett 1ts maisenna rørt ut i 2 ss vann.
 5. Server med ris og pynt med vårløk, chili og sesamfrø hvis ønsket.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a832e8daca', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a832e8efb2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a832e903c6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: