MiddagUkemeny

Ukemeny – Uke 1

1 Mins read

Nytt år, nye muligheter sies det!

Er du en av oss som har som nyttårsforsett å spise sunnere, lage mer mat hjemme/fra bunnen av og gjerne spare litt penger i samme slengen? Da har jeg et tips som kan hjelpe deg med alle disse nyttårsforsettene, nemlig middagsplanlegging!

Jeg kan ikke få rost middagsplanlegging godt nok! Det å faktisk planlegge middagene for en hel uke av gangen har hjulpet meg (og resten av familien) veldig i hverdagen, både når det kommer til at vi sjeldnere trenger å dra på butikken, vi vet til enhver tid hva vi skal ha til middag og kan det er mulig å planlegge slik at man kan lage noe sunnere og noe mer næringsrikt.

Hver uke kommer jeg med en ny ukemeny med et knippe middager som jeg håper hjelper til å inspirere dere til å lage mer mat selv og bruke mindre tid på å stresse med middagsplanleggingen, men likevel dra nytte av ukemenyer så dere kan være med å spare noen kroner og ikke minst tid!


Ukemeny – Uke 1

Mandag – Chiligryte med søtpotet

Tirsdag – Hoisinkylling med mangosalat

Onsdag – Kremet Fiskesuppe

Torsdag – Kremet Sitron Kylling

Fredag – Smakfull Biffsalat

Lørdag – Tacogryte

Søndag – Farlig god Vegetarlasagne

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift – Cafe Brownie

Ukens ekstra – Quinoabrød

Nyt!

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: