Middag

Smakfull kylling med greske poteter, tomatsalat og tzatziki

1 Mins read

Det er lite som slår en saftig kylling med masse godt tilbehør! Disse potetene er farlig gode og er med å løfter retten til en skikkelig smaksopplevelse.

Kylling med greske poteter, tomatsalat og tzatziki (4 pers.)

Ingredienser:

 • 4 kyllingfileter
 • 4-6 ss BBQ-saus
 • 1 liten rødløk
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 sitron
 • 1 agurk
 • 150g gresk yoghurt
 • 8 poteter
 • 1 ss rosmarin
 • 1 ts hvitløkskrydder
 • Ca. 1 ss maldon salt
 • 2 ss olje + til steking
 • 1 rødløk
 • 2 tomater
 • 1 bunt persille
 • 2 ss balsamico

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 240 grader.
 2. Vask potetene. Skjær potetene i båter. Ha over oljen og dryss over salt, hvitløkskrydder og rosmarin. Sett ovnen 25-30 min.
 3. Riv agurk, ha agurken i en sil og press ut vannet. Riv hvitløk. Bland agurk, yoghurt, hvitløk og 1 ss sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Sett tzatzikien til side.  
 4. Varm litt olje i en stekepanne. Bland bbq-sausen sammen med kyllingfilet.
 5. Varm opp litt olje i en stekepanne på høy varme. Stek kyllingen raskt med cirka 2-3 minutter på hver side, den skal ikke være gjennomstekt.
 6. Skjær en rødløk i båter. Ha kyllingen og rødløken i en ildfastform og sett inn i de siste 7-12 minuttene med potetene.
 7. Finhakk 1 rødløk. Skjør tomatene i små biter og grovhakk persillen. Bland alt dette sammen med balsamicoen. Smak til med salt og pepper.
 8. Server saftig kylling sammen gresk-inspirerte poteter, en deilig tomatsalat og en nydelig tzatziki.
 9. Nyt!

You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513811e029cf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513811e03eb2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513811e05299', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: