Ukemeny – Uke 2

773

Nå er det vel på tide å godta at ferien virkelig er over og skole, barnehage og jobb er i gang igjen for de aller fleste av oss. Det er vel også nå vi burde slutte å skrive “2021” når vi skriver en dato et sted, men kjenner jeg meg rett så fortsetter jeg vel å skrive feil frem til påske!

Ukens middager er enkle, smakfulle retter som er godkjent av mine to sønner. Så her er det mye familievennlig mat som kanskje kan spice opp hverdagsmaten en smule for mor og far uten at barna bryr seg.

Håper det smaker!


Ukemeny – Uke 2

Mandag – Flaskegresskarsuppe

Tirsdag – Fiskegrateng

Onsdag – Farfalle med valnøtter og fetaost

Torsdag – Bali kyllinggryte

Fredag – Biff Chop Suey

Lørdag – BBQ-enchiladas

Søndag – Bakt potet med tacofyll

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søte – Iskaffe

Ukens ekstra – Gresk-inspirert brød med yoghurt

Nyt Middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: