MiddagSupper

Asiatisk Buljongsuppe

1 Mins read

Denne asiatiske buljongsuppa med kylling er en enkel, smakfull og skikkelig digg suppe med gode asiatiske smaker. Ikke la deg skremme av den litt lange lista med ingredienser, sjansen for at du har en god del av disse ingrediensene i skapet allerede er ganske så stor. Server den med nudler eller som den er og nyt en varmende suppe med gode smaker.

Asiatisk Buljongsuppe (6 pers.)

Ingredienser:

 • 3 hvitløksfedd
 • ½-1 stk rød chili
 • Ca. 15 g fersk ingefær
 • 2 bokser bambusskudd
 • 600 g lårkylling
 • 2L kyllingfond (vann + fond)
 • 1 ts chiliflak (kan sløyfes)
 • ½ ts pepper
 • ½ ts fiskesaus
 • 1 ts oystersaus
 • 3 ss ketjap manis
 • 3 ss soyasaus
 • 1 ss lys soyasaus (eller 1 ss vanlig)
 • 2 ss risvinseddik
 • 4 ss maisenna + 4 ss vann
 • 2 ss maisenna
 • 1-2 ts femkrydder / fivespice
 • 2 egg (kan sløyfes)
 • Olje til steking
 • Eggenudler til servering (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Skjær kyllingen i biter. Ha det i en bolle med 2 ss maisenna og femkrydder. La stå i 5-10 minutter. Stek med litt olje og sett til side.
 2. Varm litt olje i en stor gryte. Stek finhakket hvitløk i 1 minutt, før du tilsetter kyllingfonden. Kok opp.
 3. Tilsett revet ingefær, krydder, fiskesaus, oystersaus, ketjap manis, soyasaus og risvinseddik. -Kok opp og smak til med salt og pepper.
 4. Bland maisenna og vann i en liten kopp, ha i suppa. Tilsett grovhakkede bambusskudd.
 5. Knekk eggene i en kopp. Rør raskt rundt i den varme suppa, ha i eggene og fortsett å røre. Tilsett kyllingen og la det koke opp til kyllingen er gjennomvarm.
 6. Server med en gang, gjerne med eggenudler.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6573131280c4f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6573131282c4f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6573131284ef5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d