Ukategorisert

Spicy Honning Nudler

1 Mins read

En digg, spicy asiatisk middag som du lager på null komma niks er disse spicy honning nudlene! Ferdig på godt under 30 minutter og du sitter igjen med et måltid som er SÅ mye bedre enn takeaway!

Spicy Honning Nudler (4 personer)

Ingredienser:

 • 500 g kyllinglårfilet
 • 8 ss honning
 • 6 ss soyasaus m/ mindre salt
 • 3-4 ss sriracha
 • 5 hvitløksfedd
 • 1 ss revet ingefær
 • 1 ss hoisinsaus
 • 1 dl kyllingbuljong
 • 1-2 ss maisenna
 • Ca. 350g ukokte nudler.
 • 2 vårløk
 • 1 rød chili
 • 1 ss sesamfrø
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Skjær kyllingen i biter. Varm en høy stekepanne med litt olje.
 2. Bland kyllingbitene med maisenna.
 3. Rør sammen honning, soyasaus, sriracha, revet hvitløk, ingefær, hoisinsaus og buljong i en bolle. Sett sausen til side.
 4. Stek kyllingbitene i stekepanna til de er gjennomstekt. Hell over sausen og la det småputre til du sitter igjen med en tykk saus.
 5. Kok nudlene som anvist på pakken. Hell av alt vannet.
 6. Hell nudlene over sausen og bland de godt inn i sausen og kyllingen.
 7. Strø over sesamfrø, finkuttet vårløk og chili før servering.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ec4ea025a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ec4ea1728', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ec4ea2a0a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: