Ukategorisert

Pastagryte m/ bacon, spinat og kylling

1 Mins read

Sett en smaksrik og digg pastagryte på middagsbordet for litt ekstra hverdagskos!

Pastagryte m/ bacon, spinat og kylling

Ingredienser (4-6 pers.):

 • 500g tørr pasta penne
 • 3 hvitløksfedd
 • 5 tomater
 • 200g bacon
 • 400g kyllingfilet
 • 100g spinat
 • 150g revet mozzarella
 • 2 dl fløte
 • 1 ts oregano
 • 1,5 ts paprikakrydder
 • Olje til steking
 • Chiliflak, salt og pepper til smak

Krydder til kyllingen:

 • 1 ts oregano
 • 2 ts paprikakrydder
 • 1 ts hvitløkskrydder
 • 1 ts chilikrydder

Slik gjør du det:

 1. Kok pastaen al dente.
 2. Skjær baconet i terninger, stek det sprøtt i en stekepanne og sett det til side.
 3. Bland alle krydderne til kyllingen. Skjær kyllingfiletene i biter og vend kyllingbitene i krydderet.
 4. Varm litt olje i en gryte på medium til høy varme. Stek kyllingbitene, når de nærmer seg gjennomstekt tilsett finhakket hvitløk og tomat i terninger i gryta. La det steke i et par minutter.
 5. Ha i halvparten av baconet og spinaten. Tilsett fløten når spinaten har falt sammen. La det småputre i 3-4 minutter.
 6. Rør inn pastaen, revet mozzarella og resten av krydderne. Rør jevnlig til all osten er smeltet.
 7. Smak til med salt og pepper. Topp med resten av baconet og chiliflak før servering.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7af08c38e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7af08d7f7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7af08ea1a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: