Vegetar

Tagliatelle med røde linser og soltørkede tomater

1 Mins read

En mettende, barnevennlig pastamiddag som bugner av smaker og passer perfekt på en meatfree monday! En kjøttfri middag med billige ingredienser og lite tidkrevende er et must i hverdagen.

Pasta med linser og soltørkede tomater

Ingredienser (4 pers.):

 • 300g tagliatelle eller annen pasta
 • 1 løk
 • 3 hviløksfedd
 • 1 spisspaprika
 • 1-2 gulrøtter
 • 3 dl grønnsaksbuljong
 • 100g soltørkede tomater
 • 100g røde linser (tørre)
 • 1 boks hakkede tomater (ca.400g)
 • 100g spinat
 • 3 ts rosmarin
 • 1 ts salt
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett på en kjele med vann og kok tagliatelle som anvist på pakken.
 2. Fres finhakket løk, hvitløk og gulrøtter i en oppvarmet høy stekepanne med litt olje. La det frese i 2-3 minutter.
 3. Ha i rosmarin og spisspaprika i strimler. Stek i enda 2-3 minutter.
 4. Hell i hakkede tomater, soltørkede tomater, linser og buljong. Kok opp og la det koke i cirka 15 minutter. Linsene og grønnsakene skal ha blitt myke.
 5. Legg på spinaten. Rør den inn når den har falt sammen. Smak til med salt og pepper.
 6. Hell av vannet på tagliatellen. Bland den med sausen i stekepanna.  
 7. Server med det samme. Gjerne med revet ost.
 8. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657318e7145cf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657318e715f7b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657318e71775b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d