Ukategorisert

Chicken Chow Mein

1 Mins read

Eller en av de beste stekte nudeloppskriftene som finnes! Kall det hva du vil, denne oppskriften gir deg den populære asiatiske matretten som vi alle har bestilt på restaurant en eller annen gang i livet, den smaker AKKURAT som på restaurant.

Tro meg når jeg sier at jeg er like glad i take away og restaurantbesøk som alle andre. De er jo noe med den stemningen og den ekstra kosen, men det er ikke alltid man har mulighet eller lommebok til å ta med hele familien ut på restaurant. Og da er denne oppskriften perfekt! En skikkelig god klassiker som smaker som på restaurant, men kanskje litt billigere.

Denne MÅ du prøve!

Kylling Chow Mein

Ingredienser (4-6 pers.)

 • 2-3 kyllingfileter i biter
 • 3 ss olje
 • 300g tørre nudler (jeg bruker chow mein nudler, men eggenudler eller lignende funker også supert!)
 • Ca. 300g Finstrimlet kål
 • 4 hvitløksfedd, presset
 • 3 vårløk, oppkuttet
 • 3 gulrøtter i tynne strimler

Saus:

 • 6 ss oyster saus
 • 3 ss soyasaus
 • 3 ss sesamolje (eller vanlig olje)
 • 1,2 dl Kyllingbuljong
 • 1 ss sukker
 • 1 ss maisenna

Slik gjør du det:

 1. Rør sammen alle ingrediensene til sausen i en skål. Sett den til side.
 2. Sett på vann til nudlene. Kok de som anvist på pakken, skyll de med kaldt vann når du heller av kokevannet og sett de til side.
 3. Varm olje i en stor wokpanne eller høy stekepanne. Stek kyllingbitene til de er gylne og gjennomstekte før du setter de i en skål til side.
 4. Ha mer olje i stekepanna hvis du trenger det. Ha i grønnsakene (hold tilbake ca. halvparten av vårløken) og la det ligge å småfrese på medium varme til gulrøttene begynner å mykne.
 5. Hell kyllingen og nudlene tilbake i stekepanna og rør godt slik at grønnsakene og kyllingen blir fordelt godt i nudlene.
 6. Tilsett sausen du lagde tidligere. Rør godt sammen, og la alt stå å bli gjennomvarmt i rundt 5 minutter.
 7. Strø på resten av finsnittet vårrullen. Finn frem spisepinnene og server!
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139b4b1304f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139b4b14387', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139b4b1557d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: