Ukategorisert

Meksikansk Pulled Chicken

1 Mins read

Test ut denne digge og sunne pulled chicken med meksikansk inspirerte smaker. Denne kyllingen er perfekt til salater, taco, quesadillas, burritoer og andre gode retter.

Meksikansk Pulled Chicken

Ingredienser (4-6 pers):

 • 1 kg kyllingfilet
 • 4 ss olje
 • 2 ss røkt paprika
 • 2 ts koriander
 • 2 ts hvitløkskrydder
 • 2 ts spisskummen
 • 1,5 ts saft
 • 1/2 stk lime (saft + zest)
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Bland alle krydderne sammen med olje og lime.
 2. Ha kyllingfiletene og marinaden i en plastpose. Bland alt godt sammen slik at alle kyllingfiletene er dekket av marinade.
 3. La det marinere i minst 15 minutter, gjerne hele natten hvis du har mulighet.
 4. Varm litt olje i en stekepanne. Stek kyllingfiletene til de er gjennomstekt.
 5. Ha kyllingen over på en fjøl. Bruk to gafler til å dra kyllingkjøttet fra hverandre i passe store biter.
 6. Putt kyllingkjøttet tilbake i stekepanna på lav varme. Hell over resten av marinaden. Stek alt i et par minutter.
 7. Server med grønnsaker og lomper eller tortillas.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a80783ab03', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a80783be8c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a80783d0c7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: