Ukategorisert

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

1 Mins read

Her kommer den nye indiske favorittretten som redder hverdagen! Rogan Josh er en knallgod gryte du raskt slenger sammen på godt under 30 minutter.

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

Ingredienser (4 pers.):

 • 6-800g kyllingfilet
 • 1,5 løk eller 2 små løk
 •  2 hvitløksfedd
 • 2 boker hakkede tomater
 • 1 ss sukker
 • 4 ss red curry paste
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Skjær kyllingen i passe store biter. Finhakk løk og hvitløk.
 2. Varm en skvett olje i en høy stekepanne eller gryte. Tilsett kyllingen og løken. La dette steke til kyllingen nærmer seg gyllen.
 3. Rør inn hvitløken, og la det steke sammen i 1-2 minutter.
 4. Rør inn red curry paste.
 5. Hell over hakkede tomater og sukker. Rør alt godt sammen. La det småkoke i 10-15 minutter. Synes du sausen blir for tykk sper du den ut med litt vann.
 6. Server med ris og naanbrød.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a822a64575', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a822a65990', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a822a66c4c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: