Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read

Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender så har du middag på rundt 30 minutter.

Dette er en rask og god erstatter for spagetti og kjøttboller!


Hvite «kjøttboller» med spagetti

Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 35 minutes
Course Main Course
Cuisine Italian
Servings 4 stk

Ingredients
  

 • 200 g spinat
 • 400 g hvite bønner
 • 5-6 stk hvitløksfedd
 • 30 g parmesan
 • 1 ts fersk basilikum
 • 1 stk egg
 • 1 stk liten løk
 • 30 g pankomel/brødsmuler
 • 300 g spagetti
 • 2,5 dl vann
 • 2 ss tomat pure
 • 2-300 g cherry tomater
 • Olje til steking

Instructions
 

 • Grovhakk spinaten. Varm den opp i en tørr stekepanne til den faller sammen.
 • Ha de hvite bønnene (uten lake), halvparten av hvitløken, parmesan og basilikum i en blender. Topp med egget og brødsmulene. Kjør til det er en grov deig.
 • Pakk deigen sammen til ønsket antall «kjøttboller». Legg de med litt avstand på en fjøl eller tallerken. Sett de kjølig til du skal steke dem.
 • Sett på en kjele med vann til pastaen. Kok pastaen som anvist på pakka.
 • Varm litt olje i en høy stekepanne. Stek «kjøttbollene» forsiktig på hver side til de har fått en liten stekeskorpe. Legg bollene til side.
 • Varm opp litt mer olje i stekepanna. Fres finhakket løk i 2-3 minutter.
 • Tilsett resten av hvitløken, finhakket eller presset. Stek i 1 minutt.
 • Rør inn tomat pure. Stek i ytterligere 3 minutter før du tilsetter cherry tomatene delt i 2-4 biter.
 • Hell over vannet å la det småkoke i 4-5 minutter.
 • Tilsett den ferdigkokte pastaen, spinaten og de hvite «kjøttbollene». La det bli gjennomvarmt.
 • Server med det samme.
 • Nyt!
Keyword kjøttfri, pasta, vegetar
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a703bcbd2b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a703bcd07f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a703bce1d8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: