MiddagUkategorisert

Klassisk Calzone

1 Mins read

Pizza er for mange helgens store høydepunkt. En real pizza er en hjemmelagd pizzabunn med alt av det beste tilbehøret. Calzone gir deg det beste av det beste, en pizza som du ikke trenger å dele med noen! Du kan fylle den med akkurat det du selv ønsker og kan nyte den akkurat slik du foretrekker.


Klassisk Calzone

Prep Time 1 hour 15 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 1 hour 40 minutes
Servings 4 pers.

Ingredients
  

Bunn:

 • 2 dl sammalt hvete
 • 2 dl hvetemel med fullkorn kan bruke vanlig
 • 2,5 dl lunka vann
 • 2 ss olje
 • 1 ts havsalt
 • ½ pk pose gjær

Fyll:

 • Pizzasaus
 • Ost
 • Skinke
 • Kjøttboller
 • Pepperoni / chorizo

Instructions
 

 • Ha alt det tørre i en bakebolle.
 • Spe på med lunkent vann. Når vannet er blandet inn, ha oppi oljen.
 • Elt deigen til den blir jevn og myk. Spe på med mer mel hvis den blir for seig, eller mer vann hvis den blir for tørr.
 • La den stå å heve i minst en time.
 • Kjevle ut som en pizza. Ha valgfritt fyll på bare den ene halvdelen, og brett deigen over. Klem fast kantene slik at fyllet ikke renner ut.
 • Stek midt i ovnen på 220 grader i 20-25 minutter.
 • Server med en liten salat til eller med en god dressing (f.eks. aioli).
 • Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a98d884e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a98d9b86', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a98dad7e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

1 Comment

Comments are closed.
Translate »
%d bloggers like this: