MiddagSauser, dip & marinader

Chili- og ingefærmarinert laks

1 Mins read
Jump to Recipe

Her kommer et deilig asiatisk inspirert måltid. Det asiatiske kjøkkenet har utallige smaker å tilby, men det er nok en av de mest kjente basiskombinasjonene mellom ingefær og chili som er min favoritt. Blandingen mellom søt og sterk blir jeg aldri lei av, og kombiner dette med fisk og godt tilbehør kan ikke middagen bli stort bedre.

Server gjerne med mangosalat og kokosris.


Chili- og ingefærmarinert laks

Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 4 pers

Ingredients
  

 • 4 stk laksefilet eller ørretfilet
 • 4 fedd hvitløk
 • 3 ss ingefær
 • 1 stk lime eller 2-3 ss sitronsaft
 • ½-1 stk chili
 • 1 dl olje

Instructions
 

 • Finhakk eller press hvitløk, riv ingefær og finhakk chili.
 • Bland alle ingrediensene bortsett fra fisken i en bolle.
 • Ha blandingen over fisken i en ildfast form og la den stå å marinere i kjøleskapet i minst en time, gjerne over natta.
 • Stek midt i ovn på 200 grader i ca. 15-20 minutter, til fisken er gjennomstekt.
 • Avkjøl i et par minutter, og server gjerne med kokosris og mangosalat.
 • Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a61a13f822', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a61a14116b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a61a14264f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: