FrokostLunsj

Grove vafler

1 Mins read

Disse grove vaflene er virkelig en slager både til frokost og lunsj. Grove vafler er med å gir frokosten et aldri så lite løft. En grov vaffel med ost og skinke eller noe annet godt pålegg i matboksen eller heller ikke så dumt. Lag en hel stabel å sett på frokostbordet eller frys ned og ta opp etter behov, uansett hva så er diss en perfekt start på dagen!


Grove vafler

Ingredienser:

 • 2,5 dl sammalt hvetemel
 • 1 dl havregryn
 • 1 ts salt
 • 4 dl melk
 • 2 egg
 • 1 ts bakepulver
 • 50 g smeltet smør

Slik gjør du det:

 1. Ha alt det tørre i en bakebolle.
 2. Rør inn melken litt etter litt.
 3. Tilsett egg og smeltet smør. Rør dette sammen til en jevn og fin røre.
 4. La røra hvile i minst 10 minutter.
 5. Stek vaflene til de blir akkurat passe stekt. OBS! Denne røra krever at man smører vaffeljernet mellom hver vaffelplate for at den ikke skal sette seg fast.
 6. Server med pålegg og grønnsaker.
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396d1d86b4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396d1d9d0a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651396d1daf26', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

2 Comments

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: